Opblaasbare zwembaden

Een beetje verkoeling zoeken in een opblaasbaar zwembad wanneer je op een warme zomerdag in de tuin aan het ontspannen bent, is natuurlijk geen overbodige luxe. Niets fijner dan een frisse duik in een, met water gevuld, opblaasbaar zwembad. Een zwembad laten ingraven is helemaal niet nodig! Je hebt in een mum van tijd een opblaasbaar zwembad opstaan waar je hele familie en al je vrienden plezier van hebben. Binnen ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld een geschikt formaat opblaaszwembad.

Opblaasbaar zwembad kopen?

Een opblaasbaar zwembad online bestellen wordt niet alleen steeds populairder, maar is ook heel snel en gemakkelijk. Doordat er steeds meer verschillende opblaasbare zwembaden verkrijgbaar zijn, is het mogelijk om deze aan al je eisen te laten voldoen. De grootste voordelen van een opblaasbad zijn de prijs, het opzetgemak en de compacte pak maat. Voor elk budget is er wel een geschikt opblaasbaar zwembad. Over het opzetten ervan hoef je je ook absoluut niet druk te maken. Het is namelijk in enkele minuten gebeurd, even oppompen en het vullen met water kan beginnen. Na gebruik kan het opblaasbad gemakkelijk en zeer compact worden opgeborgen. De opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van zeer stevig materiaal, zodat het tegen een stootje kan. Zowel wanneer het is opgezet als wanneer het is opgevouwen om op te bergen.

Opblaaszwembaden voor jong en oud

Zowel de allerkleinsten als volwassenen vinden het vaak heerlijk om te zwemmen in een opblaasbaar zwembad. Soms ben je er uren in aan het spetteren en spelen. We kennen allemaal wel een waterrat die het zwembad niet meer verlaat zodra de zon begint te schijnen. Zo heeft ieder z’n eigen idee over een opblaasbaar zwembad. Maar wat vindt jij het belangrijkst aan zo’n “badje”? Is het bedoeld om je kindje met vriendjes en vriendinnetjes in te laten plonzen of wil je er met de hele familie in passen? Misschien wil je wel een diep opblaasbaar zwembad om een bommetje te kunnen maken of wil je liever een langer zwembad om er zelfs baantjes in te kunnen trekken? Voor ieder wat wils! Zo kom je goed de zomer door in jouw opblaasbaar zwembad. Lees hieronder meer over de verschillende opblaasbare zwembaden en hoe je ze het beste kunt onderhouden.

Verschillende soorten en maten

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt opblaasbaar zwembad ben je hier aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment laat je kennis maken met de meest uiteenlopende formaten opblaasbare zwembaden. Zo vind je hier babyzwembadjes voor de allerkleinsten, maar ook kinderzwembaden en grote familiezwembaden. Zoek specifiek op afmetingen, hoogte, breedte en diameter om te vinden waar je naar zoekt. Daarnaast kun je ook voor de meest uitgebreide varianten bij ons terecht. Kijk maar eens naar ons opblaasbaar zwembad met glijbaan. Of eentje met sproeifunctie! Er kan natuurlijk altijd wel eens een ongelukje gebeuren bij het spetteren en springen in het badje. Hiervoor wordt er bij veel van onze zwembaden een reparatieset geleverd, zodat je het product heel eenvoudig weer kunt repareren en binnen de kortste keren weer kunt zwemmen in jouw zwembad.

Schoonhouden is net zo belangrijk

Om ervoor te zorgen dat het opblaasbaar zwembadje schoon blijft gedurende de tijd dat je het op wilt laten staan, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Je wilt immers een zo veilig mogelijk zwembad voor iedereen die het zal betreden. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij een aantal hulpmiddelen die je hiermee op weg helpen:

  • Een schepnet;
  • Een voetenbakje;
  • Een afdekzeil;
  • Een filterpomp/zandfilter;
  • Een chloordrijver;
  • Een thermometer;
  • Een stofzuiger;
De meeste van deze handige accessoires vind je uiteraard ook in ons uitgebreide assortiment. Bestel deze dus direct mee met je opblaasbare zwembad, dan kun je het maximale plezier uit jouw badje halen!

Ideale hulpmiddelen

Een schepnetje is één van de voorbeelden van hulpmiddelen die zeer geschikt zijn om jouw opblaasbaar zwembad schoon te houden. Schep er zo nu en dan de viezigheid uit en geniet extra lang van je opblaasbaar zwembad. Om te voorkomen dat er modder of gras in het zwembad komt, is het handig om een voetenbakje voor het zwembad te zetten. Een afdekzeil is een ander accessoire dat ook niet onbelangrijk is voor een schoon opzetzwembad. Houd bladeren en insecten weg door het bad af te dekken wanneer iedereen eruit is. Voor het zuiveren van je opblaasbaar zwembad gebruik je een filterpomp of zandfilter. Het gebruik van een chloordrijver is niet noodzakelijk, maar kan nooit kwaad. Leg een chloortablet in de chloordrijver en meet vervolgens met het hiervoor geschikte kaartje de waarde van het chloor. In verband met de veiligheid van jouw kids is het handig een thermometer te gebruiken. Zo ben je er zeker van dat het water voor jouw kleine niet te koud of te warm is. Als laatste is het prettig om het water eens in de zoveel dagen te verversen, afhankelijk van hoe vies het water is. Houd je opblaasbaar zwembad schoon, maar ook veilig voor iedereen.

Vragen en advies

Gemakkelijk online bestellen waar je al die tijd al naar op zoek was? Daar helpen wij je graag mee. Als wij het product op voorraad hebben en je bestelt vóór 22:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! Mocht je nog vragen hebben over dit product of over de bezorging ervan? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij zijn tot 21:00 uur telefonisch beschikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat je het juiste product in huis haalt.


  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links